(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Oletko rakennusalan ammattilainen? Kiinnostaako vaihtelevat työkohteet ja vaativat työtehtävät? Tervetuloa Personalhusetille! Haemme nyt KIRVESMIESTÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vaasan alueelle.
Asiakkaamme toimii rakennusalalla. Heillä on tarjolla erilaisia töitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. Työ on hyvin itsenäistä ja vaihtelevaa. Työtehtävät vaihtelevat työkohteittain, saneerauskohteista uudisrakennuskohteisiin. Oma osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi sekä asiakkaamme tarpeet vaikuttavat työtehtäviin.Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta valitun henkilön on tarkoitus siirtyä asiakkaamme kirjoille myöhemmin. Työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Työssä onnistuminen edellyttää alan koulutusta ja kokemusta rakennusalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymistä. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valituilta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työkieli on suomi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.
Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi