Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista kirvesmiestä vaihteleviin työkohteisiin.

Työnkuvaus:
Työkohteet ovat monipuolisia, pääasiassa vahinkosaneerauskohteita, kuten palo- tai vesivahingosta kärsineitä asuntoja. Työtehtävät kohteissa vaihtelevat tarpeesta riippuen niin sisä- kuin ulkotöidenkin välillä. Pääpaino on kuitenkin sisätiloihin tehtävissä muutos- ja korjaustöissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- voimassaolevaa työturvakorttia
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- rakennuspiirustusten lukutaitoa
- motivoitunutta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen, 
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: kirvesmies, rakennus, päivätyö

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266837
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori