(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Koetko rakennusalan työtehtävät omaksesi, etsitkö töitä saneerauspuolen tehtävistä? Oletko rakennusalan kokenut konkari? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme asiakkaallemme KIRVESMIESTÄ saneerausrakentamisen pariin Akaaseen.

Työtehtävät sisältävät mm. yleisiä saneeraustehtäviä, väliseinän rakentamista, maalausta, seinän tasoitusta ja levytystä asiakaamme toimitiloissa. Työtä tehdään arkisin klo 7 - 17 välillä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää noin 1-2 kuukautta.

Tehtävässä tarvitaan alan koulutusta ja kokemusta rakennusalan tehtävistä. Tehtävässä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valitulta henkilöiltä hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 19.5.2019. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi