(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin uudisrakennustyömaakohteisiin ammattitaitoista ja motivoitunutta kirvesmiestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös muiden kanssa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10-vuotta.Palkkauksen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työkohteitasi ja tehtäviäsi. Aloitus on sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-koordinaattori
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri,  rakennusala, pääkaupunkiseutu