(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ Rovaniemelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä hoidat monipuolisia kiinteistöjen korjaus, - ja rakennustöitä asiakaskohteissamme eri puolella Rovaniemeä. Työ on arkipäiville sijoittuvaa kokopäivätyötä klo 8–16 välillä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen työsuhde.

Sinun tulee olla rakennusalan ammattilainen, jolla on vankka, usean vuoden monipuolinen kokemus rakentamisen ja saneerauksen kirvesmiestehtävistä sekä alan koulutus. Pidät itsenäisestä työskentelystä, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä perus ATK-taidot.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ison talon edut, mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -