Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle sijaitseviin uudisrakennustyömaa kohteisiin ammattitaitoista ja motivoitunutta kirvesmiestä. Aloitus on sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.

Hakemamme henkilö on rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös muiden kanssa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia,rakennuspiirustusten lukutaitoa ja aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10-vuotta.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työkohteitasi ja tehtäviäsi.

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, HR-koordinaattori

paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri,  rakennusala

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1217757
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa