(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Haemme nyt ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme Vaasaan.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä hoidat monipuoliset kirvesmiehen työt, johon sisältyy korjaustyöt sekä rakentaminen uusissa ja vanhoissa kohteissa. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30, työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta rakennusalalta. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta työntekoon sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Lisäksi sinulla tulee olla B- ajokortti.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ison talon edut, mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet sekä mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.12.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -