(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Tule mukaan rakentamaan kasvavaa Tamperetta! Haemme nyt ammattitaitoisia kirvesmiehiä Tampereen ja Pirkanmaan alueen kohteisiin.

Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita ja työtehtäväsi ovat monipuolisia kirvesmiehen töitä, kuten levytystä, laudoitusta, ovien ja ikkunoiden asennusta sekä esimerkiksi puurunkojen rakentamista.

Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 7-15.30 ja työmaiden sijainnit voivat vaihdella Tampereella ja sen lähialueilla. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on auto käytössäsi.

Tarjoamme hyville tekijöille kilpailukykyisen palkan sekä pitkäaikaisen työsuhteen rakennusalan johtavien yritysten työmailla. Varustamme työntekijämme ennen työmaille lähtöä, toimimme rakennusalan työehtosopimuksen mukaan ja pidämme työntekijöistämme huolta.

Vaadimme sinulta vankkaa alan kokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli työturvallisuuskorttisi ei ole enää voimassa, voimme auttaa uuden hankkimisessa. Odotamme hakijalta ymmärrystä rakentamisen aloitusvaiheista viimeistelytöihin.

Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta ja tule meille töihin! Kerrothan hakemuksessasi aiemmista työtehtävistäsi sekä muusta osaamisesta.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti
Eduksi luettavat asiat: Alan koulutus