(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Kirvesmies

Haemme monitaitoista kirvesmiestä Päijät-Hämeen alueelle.

Kirvesmiehen tehtävässä vastuullasi ovat pienet ja ehkä keskisuuret rakennustyöt: seinä- ja muutostyöt-, maalaus-, katto- ja laattatyöt koko Päijät-Hämeen alueella.

Työsuhde on kokoaikainen, -päiväinen vuokratyösuhde mutta muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi siirtyessä asiakkaamme palvelukseen vuokra-ajan jälkeen.

 
Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta rakennusalalta. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen kielen taitoa, reipasta asennetta työntekoon sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.

Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16 välillä. Työmailla pääset tekemään monipuolisesti erivaiheiden töitä pääsääntöisesti sisätiloissa.

Toivomme, että olet työhön tarttuva, eikä monipuolinen työnkuva pelästytä ja omaat kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä ja on tekijätyyppiä.  

Tämän lisäksi toivomme, että rakennuskuvat ovat sinulle tuttuja ja itsenäinen työskentely onnistuu tarvittaessa.

Kohteet vaihtelevat mutta työ on pitkäaikaista, joten tekijältä toivomme ammattitaitoa ja luotettavuutta. Työmaalla olet osa asiakasyrityksemme työporukkaa,joka hoitaa työnsä moitteetta ja yhteistuumin. Omat työkalut ovat eduksi, mutta eivät ole välttämättömät.

Voimassa oleva ajokortti oltava ja työturvakortti olisi suotavaa. Oma auto katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Itse työhön lähtöpaikka sijaitsee Lahdessa.

Jos kiinnostuit, soittele meille suoraan tai laitahan hakemusta tulemaan. Virallinen hakuaika päättyy 18.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mira Romakkaniemi (puh. 040 749 5749, mira@citywork.fi) tai Raimo Möller (puh. 040 129 9613, raimo.moller@citywork.fi).