(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.
Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen. Nyt etsimme tiimiimme lisävahvistuksiksi

KIRVESMIEHIÄ

Korjausrakentamisen kohteisiin Kymenlaakson alueelle. Työkohteet pääsääntöisesti vahinkokohteiden jälleenrakentamisessa.

Etsimme rakennusalan ammattilaista, jolla soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä tarvitaan ammatillisen monitaitoisuuden lisäksi oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden kanssa. Takataskustasi löytyy työturvallisuus- ja tulityökortit. Työn liikkuvuuden vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osana huipputyöporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Meidän tekemisemme ei ole uudisrakentamisen suhdanteista riippuvaista, meillä on monipuolisia rakentamisen kohteita jatkuvasti työnalla ja töitä riittää tasaisesti vuodesta toiseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat arkisin Jani Sydänmaalakalta p. 050 385 6607 ja Petri Vikmanilta p. 050 385 7195.