(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Etsimme nyt ammattitaitoista Kirvesmiestä vahvistamaan tiimiämme Lahteen.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.  

Kirvesmiehen tehtävässä vastuullasi ovat pienet maalaus-, matto- ja laattatyöt Lahden alueella. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokopäiväinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-16 välillä.
 
Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta rakennusalalta. Tehtävässä menestyminen vaatii suomen kielen taitoa, reipasta asennetta työntekoon sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.
 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -