(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Polygon Finland Oy on kansainväliseen Polygon-konserniin kuuluva palveluyritys. Olemme toimineet menestyksellisesti Suomessa 40 vuotta. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla. Yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ovat johtavia toimijoita vakuutus- ja kiinteistöalalla, julkisella sektorilla ja teollisuudessa. Yhtiömme palveluksessa on noin 300 henkeä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan.

Haemme asiakasyrityksellemme Polygon Finland Oy:lle ammattitaitoista sisustuskirvesmiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat saneerauskohteiden monipuoliset sisustuskirvesmiehen tehtävät Päijät-Hämeen alueella. Toivomme hakijalta useamman vuoden työkokemusta kirvesmiehen tehtävistä, ammattimaista ja vastuullista työasennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsomme kokemuksen laatoitus- ja vedeneristystöistä. Työtehtävien suorittaminen edellyttää liikkumista yrityksen autolla, joten vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vakituisesti mielenkiintoisten työtehtävien parissa alan vahvan ja kansainvälisen toimijan palveluksessa muiden ammattilaisten kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.

Mikäli olet etsimämme rakennusalan ammattilainen, täytäthän hakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Miia Vesanen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi