(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme kahta kokenutta kirvesmiestä vaihteleviin työkohteisiin.

Toivomme sinulta monipuolista työkokemusta rakennusalalta ja alan koulutusta. Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan sisä- ja ulkotöiden välillä. Sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti. Tulet helposti toimeen porukassa ja sinulla on asenne kohdallaan. Olet oma-aloitteinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

Työ kestää alkuun ainakin kuusi kuukautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään päivävuorossa. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen tai työllistyä muille asiakkaillemme.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan palkkatoiveesi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten ole nopea!

Lisätietoja:
Henkilöstöassistentti Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi