(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Huomio PK-seudun kirvesmiehet!

Sesonki työmailla jatkuu kuumana. Värväämössä on tällä hetkellä parinkymmenen kirvesmiehen vajaus. Työmaita on laidasta laitaan, esim. Jukka tarvitsee Espooseen viisi muottikirvesmiestä ja Hermanni huhuilee neljää monipuolista sisäkirvesmiestä Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevalle saneeraustyömaalle. Lisäksi töitä on väliseinien & alakattojen tekijöille ja huoneistosaneerauksien taitajille. Työt alkavat nopealla aikataululla. Käytännössä tänään haastatteluun ja huomenna työmaalle. Töiden kesto on useampi kuukausi. Muutama työmaa jatkuu jopa yli vuodenvaihteen. 

Tule pistäytymään toimistollamme ja kertomaan itsestäsi kahvikupin ääressä. Katsotaan sinulle yhdessä mieluinen ja juuri sinun osaamistasi vastaava työmaa. Samalla kuulet lisää henkilöstöeduistamme ja pääset esittämään henkilökohtaisen palkkatoiveesi. Meille jokainen ammattilainen on yksilö ja haluamme maksaa asianmukaisen korvauksen hyvästä työstä.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä tai soita suoraan Aleksandrille 0400 305521. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tinkimätöntä asennetta ja ammattitaitoa. Oma auto ja työkalut ovat plussaa, mutta eivät toki välttämättömyys.