(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus alalta, osaat työskennellä itsenäisesti ja olet myös hyvä tiimipelaaja. Sinulla tulee olla ajokortti, ja oma auto on eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme siis jo hakuaikana. Lähetä hakemus pikaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta, mikäli tunnistit itsesi!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.