(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haussa taitava ja muutenkin mukava kirvesmies Tampereelle uudiskohteeseen kerrostalotyömaalle. Työnkuvaan kuuluu muottitöitä, sisääntulokatosten puurunkojen tekemistä, ovien purkuja ja uusien ovien asennuksia, valuhommia sekä puisten aitojen pystyttämisiä. Työmaa on loppusuoralla ja muunkinlaisia hommia voi tulla eteen; joustava asenne on tässä iso ja välttämätön plussa. Tämän työmaan deadline on elokuulla mutta sopivia hommia sopivalle kaverille on takuuvarmasti tämänkin jälkeen. Työmailla pitää olla voimassaoleva työturvakortti. Hae heti, paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!

Jos olet etsimämme osaava ja itsenäinen kirvesmies, otahan yhteyttä Saaraan p. 0400 321 504, laita hakemusta tai kirjoittele säpolla saara.antila@varvaamo.fi

 

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu timpurina työskentelevään Santeriin tästä linkistä tai rakennnusmiehenä ja -apumiehenä keikkailevaan Janneen täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.