(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Tornio

Rakennusalan moni osaajalle on tarjolla monipuolinen työtehtävä huipputiimissä! Haemme kirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuusrakentaminen, rakenteiden korjaus- ja kunnossapitotyöt sekä kiinteistöhuollon kirvesmiehen tehtävät eri työkohteissa.

Viihdyt tehtävässä erinomaisesti jos olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteessa.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä Outokummun tehtaalla. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vähintään 3 vuotta työkokemusta rakennustöistä ja rakennusalan perustutkinnon tai kirvesmiehen koulutuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Mika Hannila p. 040 842 0687. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina oheisen linkin kautta.