(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haemme Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy:lle kirvesmiestä kokopäiväiseen työhön Kuopio-Leppävirta-Varkaus – akselille. Kohteita voidaan katsoa osittain tekijän oman asuinpaikan mukaan.

Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Oy on rakentamisen moniammattilainen, jolla on pitkä ja vankka kokemus erilaisten rakennushankkeiden toteutuksista. Heinäveden Rakennus ja Saneeraus tarjoaa laajan palveluvalikoimansa ja henkilöstön tinkimättömän ammattitaidon osalta kaikki rakentamisen ratkaisut niin yksityistalouksille, yrityksille, asunto-osakeyhtiöille kuin julkisille yhteisöillekin.

Rakentamisen palveluiden toiminta-alue kattaa koko Itä-Suomen ja omaa tarvittaessa valmiuden työskennellä suurempien hankkeiden parissa myös ympäri Suomen.

Työtehtävät ovat uudis- ja korjausrakentamista, mm. kirvesmiehentöitä, asentajan töitä sekä sisustustöitä. Myös työtehtäviä voidaan osittain jakaa tekijän oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti.
Mikäli tekijällä on laatoitusosaamista, niin se luetaan eduksi.

Etsimämme tekijä on itsenäiseen työhön kykenevä, jo kokemusta omaava rakennusalan ammattilainen jolla työn jälki kestää tarkemmankin tarkastelun.

Työtehtävät vaativat oman auton käyttöä. Työturvallisuuskortti on pakollinen, muut kortit luetaan eduksi. Omien työkalujen hyödyntäminen korvataan, työkalut tarjotaan käyttöön myös talon puolesta.

Töitä on tarjolla ainakin 3 kuukaudeksi, mahdollisesti pidempäänkin ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.