(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaamme rakennustyömaille uudis- ja saneerauskohteisiin ammattitaitoisia ja monipuolisia kirvesmiehiä Jyväskylän alueelle. Kirvesmiehen työtehtäviin kuuluvat mm. muotti-, sisustus- ja mittakirvesmiehen työt, kattotyöt, elementtiasennukset sekä ikkuna- ja oviasennukset.

Toivomme, että sinulla on ahkera ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksesi, lisäksi auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä se helpottaa liikkumistasi työmaille. Kerrothan hakemuksessasi millaisia töitä olet aiemmin tehnyt.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvälle työntekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätiedot;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi