(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Rakennusvarma Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme asiakkaallemme Rakennusvarma Wood Oy:lle Kirvesmiehiä Loviisaan.

Voimakkaasti kasvava Rakennusvarma Wood Oy on rakennusalan monipuolinen edelläkävijä. Tuotamme laatukoteja Etelä-Suomessa ja kehitämme rakentamiseen uusia ekologisia ratkaisuja.

Yrityksen toiminnan kasvaessa haemmekin Kirvesmiehiä keväällä Loviisaan avattavalle uudelle MHM-tehtaalle.

Avattava tehdas tulee valmistamaan MHM-elementeistä valmiita talomoduuleja rakennusteollisuuden tarpeisiin. MHM (Massiv-Holz-Mauer) -massiivipuuelementti on kemikaalivapaa, naulaamalla koottu ja helposti muokattava puuelementti monipuoliseen rakentamiseen. Rakennusvarma Wood Oy:llä on lisenssi MHM:n käyttöön ja tuotantoon.

Talomoduulin alkuvalmistusprosessissa puutavara siirretään naulaimeen, josta valmis elementti siirretään sisäverhoiluvaiheeseen. Sisäverhoiluvaiheessa moduliin asennetaan mm. LVI- ja sähkötekniikka, tehdään märkätila- ja kalusteasennukset. Haemmekin nyt erityisesti sisäverhoiluvaiheeseen eri tehtäviin tekijöitä.

Toivomme hakijoilta monipuolista kokemusta rakennusalan tehtävistä. Voit kuitenkin olla myös vasta alalle tullut. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja kädentaitoja. Eniten arvostamme työteliästä asennetta ja halukkuutta sitoutua tehtävään pitkällä tähtäimellä.

Mikäli olet hakemamme tekijä, niin haethan tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Tervetuloa rakentamaan parempaa maailmaa Rakennusvarman kanssa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo. 8-16.