(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies viherrakennuskohteisiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme tiimiimme Päijät-Hämeen alueelle kahta nohevaa

KIRVESMIESTÄ VIHERRAKENNUSKOHTEISIIN

viherrakentamiskaudelle 2019. Työnkuvaasi kuuluu mm. puutöitä, leikkivälineasennuksia, turva-alustojen asennuksia ja kaivinkoneen perämiehen töitä. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta löytyvän joustoa pidempään päivään kiireaikana. Työmaita meillä on myös muualla kuin Päijät-Hämeen alueella, joten tehtävässä ollaan välillä reissun päällä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy B-ajokortti, valmiutta reissutyöhön ja työkalut pysyvät näppärästi kädessäsi satoi tai paistoi. Aiempi kokemus leikkivälineasennuksista ja/tai kirvesmiehen tehtävistä on eduksi. Tässä tiimissä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin raekuurossakin ja olet vastuunkantaja luonteeltasi. Sinulla ei mene sormi suuhun ympäristösuunnitelmia ja asennus- sekä työohjeita lukiessa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä yli 350 eri ammattinimikettä ja monipuolisia uramahdollisuuksia.

Olisiko tässä sinulle sopiva pesti? Kuultaisiin sinusta mielellämme lisää hetimiten, joten hae paikkaa 24.3. mennessä täyttämällä lomake nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan aikaile – hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Huomaathan, että otamme hakemuksia vastaan vain nettisivujemme kautta. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat työmaapäällikkö Joni Puoliväliltä, puh. 050 385 7111 tai sähköpostitse joni.puolivali@lassila-tikanoja.fi