Kirvesmies Uudellemaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Hei! Meillä on etsinnässä hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustettuja kirvesmiehiä laajasti ympäri Uudenmaan seutua sijaitseville työmaille. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on kokenut, rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja omaa lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. Toivomme henkilöllä olevan kokemusta uudisrakentamisesta. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä laajalla skaalalla. Toivomme myös, että hakijalta löytyy omia työkaluja. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä kohteiden sijainnit ovat vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset kirvesmiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, ja aurinkoinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasoasi, ja kerro mikäli sinulta löytyy omasta takaa työkaluja. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, rakennustyöntekijä, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446776
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa