(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies - Turku
Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy perustettiin Maskussa vuonna 1994. Yrityksen toimialana on liike-, toimitila- ja teollisuusrakentamisen lisäksi julkinen rakentaminen, asuntorakentaminen ja korjausrakentaminen, mutta yritys toteuttaa myös KVR-urakoita. Toimintaamme kuuluu myös teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut.Yritys on Rakentamisen Laatu (RALA) ry:n jäsen, ja sille on myönnetty RALA:n sertifikaatti ja pätevyys. Sertifikaatti on osoitus siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää RALA:n kriteerit ja pätevyys myönnetään yrityksen teknisen osaamisen myötä.  
Etsimme asiakasyrityksellemme Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy:lle Turkuun kirvesmiehiä erilaisiin saneerauskohteisiin. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa sisärakentamisen työvaiheissa.
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä sekä tehtävään sopivaa koulutustaustaa. Odotamme sinun olevan työotteeltasi itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava huolellinen persoona. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja toimelias tekijä, joka viihtyy nopeatempoisessakin toimintaympäristössä. 
Tarjoamme sinulle vastuullisen työn vakavaraisessa ja tunnetussa rakennusalan yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat