(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, Tampereen ja Pirkanmaan alue
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Haemme asiakkaillemme Tampereen ja Pirkanmaan alueelle ammattitaitoisia kirvesmiehiä projektiluontoisiin työtehtäviin niin toimitila- kuin asuntokohteisiinkin uudis- ja/tai saneerauspuolelle monipuolisiin työtehtäviin.  Hakemamme kirvesmies haluaa päästä näyttämään kättensä jäljen!  Tehtävässä menestyminen edellyttää: - vähintään 3 vuoden työkokemusta kirvesmiehen tehtävistä - hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon, joustavuutta - oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon - hyvää fyysistä kuntoa - voimassaolevia ammattikortteja - suomen kielen osaamista Rakennusalan koulutus, timpurin työkalut ja oman auton käyttö katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. 

Tarjoamme:

  • Asianmukaisen korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä
  • Vaihtuvaa työympäristöä ja monipuolisia työtehtäviä
  • Asianmukaiset työvarusteet


Lisätiedot: Asiakkuuspäällikkö Tarja Kaukonen, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 464 3446, tarja.kaukonen@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY