(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies Tampereelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Värväämme töihin itsenäiseen työhön kykenevän kokeneen kirvesmiehen tai aloittelevan kirvesmiehen muutaman vuoden kokemuksella. Työt ovat pääasiassa toimitilasaneerauksia ja tilamuutoksia Tampereella ja ympäristökunnissa. Purkutöiden jälkeen rakennetaan uutta kuvien pohjalta ja työtehtäviin kuuluu mm. seinien tekoa, runkoja, levytyksia, ovi- ja ikkuna-asennuksia, listoituksia ja kalusteasennuksia. Myös laminaatin, parketin tai muovimaton laittamista tulee vastaan osaamisen mukaan. Tarve on vähintään syksyyn saakka ja todennäköisesti pidempäänkin. Hyvälle tekijälle työllistyminen asiakkaan kirjoille on mahdollista.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Tampere
TYÖN KESTO: Kesto noin 4 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Kalle Sulin, 040 032 1504 tai kalle.sulin@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämössä timpurina työskentelevään Santeriin: https://youtu.be/7u0AfEwaUJg

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.