(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, sisäremontit (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Asiakasyrityksemme on tamperelainen remonttipalveluita tarjoava yritys. Palveluun kuuluu kohteiden suunnittelu ja toteutus kattaen kodin sisäremontit sekä liiketilojen ja julkisten tilojen saneeraukset. Asiakkuuksina ovat kuluttajat, yritykset sekä taloyhtiöt Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tilausmäärän kasvaessa rakennustyöntekijää / kirvesmiestä monipuolisiin sisäremonttitehtäviin. Tehtävät koostuvat pääosin keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremonteista sekä erilaisista pintatöistä. Työtehtäviin sisältyy laatoitustöitä, mutta otamme huomioon myös hakijat, joilla ei ole laatoitusosaamista. Hakijalla voi toisaalta olla myös pelkästään laatoittajan ammattitaito.

Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella kesäkuun alussa ja työtä on tiedossa arviolta syyskuun lopulle. Myös pidempiaikainen työllistyminen asiakasyritykseemme on mahdollinen. Työtä on tiedossa pääsääntöisesti 40 h/vko. Tässä on mahdollisuus pitkäkestoiseen joustavaan yhteistyöhön.

Edellytämme tekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laadukasta työnjälkeä. Tekijä tuntee ammattiylpeyttä tarkastellessaan uutta valmista pintaa.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7:00–15:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja varaa itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea tehtävään täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.