(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies reissuhommiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Värväämme töihin kirvesmiehen/omatoimisen rakennusmiehen reissuhommiin. Reissut suuntautuvat erityisesti Oulusta Kemin suuntaan. Työtehtäviin kuuluu mm. katon levytystä, välikaton villoitusta, puurakenteisten väliseinien tekoa ja levytystä.

Asiakkaan arvion mukaan töiden kesto olisi pari kuukautta. Työt alkavat viikolla 46. Viikon työtunnit tehdään neljään päivään eli hieman pidempää päivää paiskitaan, jotta saadaan kolme päivää vapaata ennen seuraavaa työviikkoa. Majoitus on järjestetty ja päivärahat luonnollisesti maksetaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Reissutyö

TYÖN KESTO: Aloitus viikolla 46. Työn kesto alustavan arvion mukaan 2 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Ammattilaiset olemme voineet työllistää ympäri vuoden.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä useamman vuoden ajalta
-Kuvienlukutaitoa
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.