(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, Rakennustoimisto Aresa Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Rakennustoimisto Aresa Oy on raahelainen rakennusalan ammattilainen. Yritys rakentaa ja remontoi mm. Kokkolan, Pyhäjoen, Oulun, Raahen ja Kalajoen alueella sekä muualla Pohjois-Pohjanmaalla. Rakennustoimisto Aresa Oy suorittaa kattavasti kaikki rakentamiset ja remontoinnit – kustannustehokkuutta ja aikatauluja unohtamatta. Toiminnan laajentuessa haemme nyt ammattilaisjoukkoon lisävahvistusta.

Haemme asiakasyrityksellemme Rakennustoimisto Aresa Oy:lle kokeneita ja ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ monipuolisiin rakennus- ja remontointikohteisiin. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Edellytämme hakijalta vähintään 5 vuoden kokemusta kirvesmiehen tehtävistä, oma-aloitteisuutta ja reipasta työasennetta.

Työt alkaa mahdollisimman pian, joten täytä pian työhakemus. Haastattelemme hakijaehdokkaita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela, puh. 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi