(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, Rakennusliike Joen Talo Oy
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Rakennusliike Joen Talo Oy on joensuulainen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka työntekijät suhtautuvat työhönsä ammattiylpeydellä. Joen Talo haluaa olla ylpeä lopputuloksen lisäksi koko urakan sujuvuuden osalta. Huolellisuus, siisteys, aikataulussa pysyminen ja asiakkaan toiveiden kuuleminen ovat yritykselle kunnia-asioita.

Haemme asiakkaallemme Rakennusliike Joen Talo Oy:lle kahta KIRVESMIESTÄ Joensuuhun.

Asiakkaamme työkohteet keskittyvät korjausrakentamiseen ja ne sijaitsevat Joensuun alueella. Pian alkavalla työmaalla kohteena on vesikaton saneeraustyöt.

Odotamme hakijoilta usean vuoden työkokemusta kirvesmiehen työstä, vankkaa ammattitaitoa sekä työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia. Työntekijän tulee kokemuksensa perusteella pystyä itsenäiseen työhön. Eduksi katsomme tulityökortin.

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa toukokuussa sopimuksen mukaan ja kestää arviolta elokuun loppuun saakka.

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-to klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi