(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Asiakkaamme on tamperelainen pääosin sisä­rakentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaan alueella monentyyppisissä kohteissa jo yli 25 vuotta. Yrityksen työkohteita ovat kaikki suuremmista toimi­tila­remonteista aina pienempiin huoneisto- ja keittiöremontteihin.

Etsimme nyt heille ammattitaitoista kirvesmiestä/ rakennustyöntekijää yrityksen Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työ alkaa pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan heti ja se on vuokratyösuhde. Työtä on aluksi tarjolla 2-3 kuukaudeksi, myöhemmin osaavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Nyt alkava työ on Pirkkalassa sijaitsevan palovauriokohteen uudelleen rakentamista. Purkutyöt kohteessa on jo tehty. Työ on lähinnä väliseinien rakentamista, levytystä ja muuta rakennustyötä. Myöhemmin osaavalle tekijälle on tarjolla kohteessa myös viimeistelytyötä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään rakennusalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta kirvesmiehen töistä noin 3-4 vuoden ajalta. Arvostamme viimeistelytyökokemusta ja -taitoa sekä kokemusta laminaatti- ja muiden lattiamateriaalien asennuksesta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hyvä olla olemassa, mutta ei ole este työpaikan saamiseksi. Tehtävän sujuvaa hoitaminen edellyttää ajokorttia, oma auto katsotaan hakijalle eduksi.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Muista kertoa hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh 050 411 6507.