(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies Kristiinankaupunki
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme päiväkotityömaalle reipasta ja aikaansaavaa kirvesmiestä! Työmaa on Kristiinankaupungissa ja työt voisi aloittaa vaikka heti.

Meillä olisi tarjolla ammattirakentajalle isoa työmaata talven yli. Päiväkotityömaa on tällä hetkellä jo runkovaiheessa menossa ja mukaan pääsee nopealla aikataululla. Kohde on puurunkoinen, ulkoseinät elementtiä ja valmistumisen aikataulu on kevät 2020. Seuraavina työvaiheina runkotyöt, väliseinien teko, levytykset, alakatot, pinnat jne jne...

Odotamme hakijoilta ammattitason osaamista, omatoimista otetta töihin ja positiivista elämänasennetta. Tarjoamme palkan lisäksi työmaan ensi kevääseen, mukavan taustaporukan toimistolla, lisää töitä, kun työmaalla viimeistelyvaiheen työt tulee valmiiksi.

Jos olet valmiina töihin tai vapautumassa edellisestä projektista, niin ole nopeasti yhteydessä. Paikka täytetään heti, kun tekijä löytyy. Tämä tehtävä on juuri sinua varten.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 64100 Kristiinankaupunki
TYÖN KESTO: Aloitus heti. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta purkutöistä
-Aikaisempaa kokemusta nostolaitteista
-Työturvallisuuskortti
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Henri Niittula, 0400904360 tai henri.niittula@varvaamo.fi

-Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.