Kirvesmies kevät 2021
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme kevät/kesäkaudelle ammattitaitoisia kirvesmiehiä eri kohteisiin uudis- ja saneeraustyömaille pääasiassa Jyväskylän alueelle.

Työnkuvaus

Työt vaihtelevat asiakkaidemme projektien mukaisesti. Tehtävät koostuvat erilaisista kirvesmiehen töistä, niiden aloitusvaiheesta työn viimeistelyyn saakka. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi runkovaiheen töitä, perustus- ja muottitöitä, ikkuna- ja oviasennuksia sekä sisävaiheen viimeistelytöitä. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7:00-15:30. Haastattelussa käymme läpi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi työtehtäviin.

Toivomme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteista asennetta työntekoon sekä koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta saatua ammattitaitoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työn vastaanottamiselle. 

Kun työskentelet työmailla meidän kauttamme, olet työsuhteessa WorkPowerin kanssa. Asiakkaamme perehdyttävät sinut työtehtäviin, mutta me WorkPowerilla maksamme palkkasi, annamme työvaatteet sekä autamme sinua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Et ole siis yksin, vaan Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi työsuhteen ajan, olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi työntekijä. Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2021. Laita hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse. Kerrothan hakiessasi mitä työvaiheita ja tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-konsultti
laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot