Kirvesmies, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Me WorkPowerilla rekrytoimme kirvesmiehä kesälle 2021 Pirkanmaan alueelle!

Etsimme kesälle vaihtuviin kohteisiin kirvesmiehiä lomatuurauksiin. Paikkoja tarjolla erilaisille osaamistaustoille, joten hae rohkeasti!

Kohteet ovat pääasiassa uudispuolen kohteita, mutta kesäsesonkina tyypillisiä kohteita ovat myös koulu,-ja päiväkotityömaat. Työtehtävät vaihtelevat työmaiden vaiheiden ja kohteiden mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja auton käyttömahdollisuus on eduksi. Edellytämme hakijalta itsenäistä työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk. Töitä on  mahdollisuus jatkaa syksyllä, oman elämäntilanteen mukaan. 

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 / jasmi.hietanen@workpower.fi

Avainsanat: aputyöntekijä, appari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451279
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere