Kirvesmies, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Kesätöitä tarjolla mielenkiintoisessa työssä!

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme kesäksi 2020 kirvesmiehiä Pirkanmaalle! 

Kauttamme työskentelee ympärivuotisesti yli 30 kirvesmiestä ja etsimme kesälle ammattilaisia työskentelemään asiakasyrityksiemme kohteisiin. Kohteet ovat pääasiassa uudispuolen kohteita, mutta kesäsesonkina tyypillisiä kohteita ovat myös koulu,-ja päiväkotityömaat. Työtehtävät vaihtelevat työmaiden vaiheiden ja kohteiden mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja auton käyttömahdollisuus on eduksi. 

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk. Töitä on  mahdollisuus jatkaa syksyllä, oman elämäntilanteen mukaan. 

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Miltä kuulostaa? Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Poikkeuksellisesti pidämme haastattelut videopuhelun välityksellä, jolloin voimme keskustella kokemuksestasi lisää.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa: Jasmi Friberg p. 040 646 2426 / jasmi.friberg@workpower.fi

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennustyömaa, raksa, kirvesmies

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361724
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere