(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Rekrytoimme asiakasyrityksillemme kirvesmiehiä Tampereelle kesäksi 2020. 

Kauttamme työskentelee ympärivuotisesti yli 30 kirvesmiestä ja etsimme kesälle ammattilaisia työskentelemään asiakasyrityksiemme kohteisiin. Kohteet ovat pääasiassa uudispuolen kohteita, mutta kesäsesonkina tyypillisiä kohteita ovat myös koulu,-ja päiväkotityömaat. Työtehtävät vaihtelevat työmaiden vaiheiden ja kohteiden mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja auton käyttömahdollisuus on eduksi. 

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk. Töitä on  mahdollisuus jatkaa syksyllä, oman elämäntilanteen mukaan. 

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesäduuni.org.  

Miltä kuulostaa? Soita tai lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut helmikuussa ja haku on auki 31.03.2020 asti.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Jenna Rantanen p.0406679544 ja Jasmi Friberg p. 0406462426

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennustyöntekijä, kirvesmies