Kirvesmies, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme kesälle 2019 jälleen yli 100 kesätyöntekijää asiakasyritystemme rakennustyömaille Pirkanmaan alueelle!

Meillä työskentelee päivittäin suuri joukko rakennusalan ammattilaisia ja nyt etsimme kesätyöntekijöitä kesän kiireisiin. Työt asiakasyrityksissämme tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi sekä kehittymään alan tehtävissä, ja mikä parasta, luomaan verkostoja suurimpiin rakennusalan yrityksiin.

Etsimme asiakasyrityksemme työkohteeseen osaavia ja tunnollisia kirvesmiehiä vaihtuviin kohteisiin Tampereelle ja lähikuntiin. Hakemamme henkilöt ovat tehokkaita ja aktiivisella työotteella varustettuja!

Kirvesmiehen työtehtäviin rakennustyömailla kuuluu sekalaiset kirvesmiehen työt kuten muotti-ja valutyöt, väliseinien teko sekä pienet raudoitustyöt ja elementtiasennukset. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön ja auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaus TES mukaan.

Asiakaskuntamme kattaa laajan skaalan eri kokoisia yrityksiä ja jo vuosien ajan olemme toimineen yhteistyössä mm. Skanska Oy, YIT Suomi Oy, Lujatalo Oy, Bonava Suomi Oy, SRV kanssa.

Työtä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä erimittaisia työjaksoja työntekijän omien toiveiden mukaan. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen. Työaika ma-pe 7-15:30. Työmaiden kiireiden mukaan mahdollisuus myös ylitöihin.

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa fyysinen kunto kehittyy! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme virkistystoimintaa. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla.

Lähetä hakemus osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin!

 

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa:

Juuli Friberg p. 040 5902825

Katja Metsäkylä p. 040 6462426

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236625
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere