Kirvesmies / Kärkimies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Onko sinulle karttunut jo vankka kokemus omakotitalojen rakentamisesta ja olisit valmis siirtymään urallasi seuraavan haasteen pariin? Jos vastasit kyllä, tässä olisi sinulle paikka!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ / KÄRKIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Meri-Lapin alueelle.

Etsimme työntekijää, joka suhtautuu työhönsä hyvällä asenteella ja haluaa hyödyntää osaamistaan monipuolisissa ja vaihtelevissa projekteissa mm. luhti- ja omakotitalojen rakentamisessa. Odotamme sinulla olevan vankka kokemus omakotitalojen rakentamisesta ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Näiden lisäksi oma-aloitteinen työote, hyvä työnjälki ja luotettavuus ovat asiat mitä arvostamme sinussa. Katsomme eduksi, mikäli pystyt toimimaan myös kärkimiehenä työmailla. Kilpailukykyinen palkkaus.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289390
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Keminmaa