(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies, Helsinki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakkaallemme kirvesmiehiä saneeraus kohteeseen Koilis - Helsinkiin. Työssä korostuu puurakentamisen osaaminen, päätehtävänäsi on aitojen, että terassien rakentaminen. Työt edellyttävät aiempaa kokemusta vastaavasta työstä sekä omia työkaluja. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä oma auto. Jotta kommunikaatio hoituu mutkattomasti ja työn ohjaus on mahdollista puhut sujuvaa suomea. Jos uskot, että olet etsimämme henkilö laita hakemusta tulemaan pian, koska työt alkavat heti. Kiitos

Edellytämme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- rakentavaa ja hyvää asennetta
- joustavuutta työaikojen suhteen
- suomen kielen osaamista

+ omat työkalut, oma auto.

Tarjoamme:

- asianmukaisen korvauksen työstä
- asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Tom Knaster
Rekrytointipäällikkö
tom.knaster@aaltovoima.fi
010 504 8016 / 050 443 0204

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

kirvesmies puurakentaminen rakennusmies 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.