Kirvesmies Hämeenlinnaan!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Joulu on vietetty ja akut toivottavasti ladattu. Seuraavaksi kengät jalkaan ja suunnaksi Hämeenlinna. Erityisesti kirvesmiehet hoi nyt suunnataan työmaalle!

Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla kirvesmiehiä työskentelemään uudiskohteeseen Hämeenlinnaan. Kohteen on tarkoitus valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä! Työtehtävät määräytyvät tietysti työmaan vaiheiden ja tilanteiden mukaan, joten työtehtävät tulevat olemaan oman osaamisesi mukaan hyvinkin monipuolisia.

Itse työ menisi näin:
Työt alkavat sovitusti tilanteesi mukaan ja töitä näyttäisi riittävän ainakin vuoden loppuun saakka. Työaika normaalisti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30. Palkan maksamme sinun oman ammattitaitosi mukaan, Rakennusalan TESiä noudattaen.

ME:
WorkPower on melkein kaksikymmentä vuotta vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöalan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan työntekijää eri työmailla. Joukkoomme kuuluu niin rakennusaputyöntekijöitä, rakennusmiehiä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä kuin putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen lisäksi laadukkaat työvaatteet ja -varusteet sekä ammattitaitoisen raksatiimin tuen koko työsuhteen ajaksi.

Lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta ja kerro meille aiemmista rakennusalan kokemuksistasi!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin, 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kokenut kirvesmies, timpuri, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544274
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna