Kirvesmiehiä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme KIRVESMIEHIÄ Meri-Lapin alueelle. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti eri työvaiheita aina purusta viimeistelyvaiheeseen asti, ja työtä tehdään uudis- ja saneerauskohteissa. 

Etsimämme henkilöt ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja ahkeria työntekijöitä. Mikäli sinulla on erikoisosaamista tuo se rohkeasti esille hakemuksessa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi laadukkaat työvarusteet. Saat ympärillesi suuren työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja yhteen hiileen puhaltaen. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä kasvavaan yritykseen. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p.050 409 7304 tai ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot