(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmiehiä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme asiakasyrityksillemme kirvesmiehiä Porin seudulle kesän uudisrakennus- sekä saneerauskohteisiin. Haluamme työllistää sinut parhaiten osaamistasi vastaaviin työtehtäviin.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä, ammattimaista otetta työntekoon sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Lisäksi toivomme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työt sijoittuvat pääasiassa Porin lähialueelle, mutta liikkumisvalmius sekä oma auto katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ammattitaitoiset työntekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä meihin: Kati Laine puh. 050 511 0479 tai Susanna Laaksonen puh. 050 530 0556.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!