(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmiehiä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme asiakkaallemme työtä pelkäämättömiä

KIRVESMIEHIÄ vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen

Kirvesmiehen työtehtäviin kuuluu monipuoliset saneerauskohteiden työt, mm. lattioiden asentamista, seinien korjausta/laittaminen, laatoitustyöt.

Odotamme:

- kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista töistä
- hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
- voi olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja

Tarjoamme:

- kokopäiväsen työn
- vakituisen tai määräaikaisen työtehtävän
- huumorintajuisen työyhteisön
- kattavan perehdytyksen

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 14.11.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 ja Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.