(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmiehiä vesivoimayksikköön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt vesivoimayksikköömme kirvesmiehiä Iin ja Rovaniemen alueelle. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä. Hae pian joukkoomme!

Monipuoliset ja haastavat tehtävät sisältävät vaihtelevia kirvesmiehen töitä erilaisissa teollisuuden korjausrakentamiskohteissa.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutama vuosi työkokemusta. Hakijalta edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitoinsinööri Juha Veijola, p. 050 303 8673. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.