Kirvesmiehiä vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko jo pidempään alalla ollut rakennusalan konkari vai aloitteleva alan tekijä? Me huomioimme monesta eri lähtökohdista tulevat työnhakijat - hae paikkaa rohkeasti! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle KIRVESMIESTÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi kuluvat kaikkien työnvaiheiden parissa niin uudis- ja saneerauskohteiden, kuin matkailurakentamisen kentällä.

Arvostamme aiemman rakennusalan kokemuksen lisäksi kyvykkyyttä ja halua oppia uusia asioita. Työkalut pysyvät käsissäsi ja asenteeltasi olet positiivinen tiimipelaaja - tätä työtä tehdään nimittäin porukassa. Tuothan oman osaamisesi hakemuksessa rohkeasti ilmi. 

Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskorttia ja B-ajoluokan ajokorttia. Työpaikka sijaitsee Rovaniemen läheisyydessä, mutta oma auto työmatkoja varten on tarpeen. HR-konsulttimme voi auttaa sinua, mikäli sinulla ei ole työturvallisuuskorttia, mutta olet kiinnostunut tehtävästä.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen työhösi, laadukkaat työvaatteet ja työkalut sekä kilpailukykyisen palkan. Tässä työyhteisössä hyvällä tekijällä on mahdollisuus edetä yrityksen sisällä. 

Hakemus kannattaa lähettää pian, sillä työt ovat jo käynnissä. Laita hakemukseen mukaan molemmat CV, sekä palkkatoiveesi. 

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p. 050 409 7304 / ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498836
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi