(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmiehiä vahinkosaneerauksiin, Pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme valtakunnallisesti toimivalle asiakkaallemme kirvesmiehiä vahinkosaneerausalan ammattilaisiksi tai oppimaan sellaisiksi.

Työtehtäviisi kuuluvat todella monipuoliset kirvesmiehen tehtävät vaihtelevilla työmailla pääosin pääkaupunkiseudun alueella. Työ itsessään koostuu lähinnä kasauspuolen tehtävistä, kuten lattia-, seinä- ja kattopintoihin liittyvistä työvaiheista.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa monipuolista kokemusta rakennusalan tehtävistä ja itsenäistä työotetta.

Oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa useasti liikkumista työmaalle.

Toivomme hakijoilta myös työturvallisuuskorttia, tulityökortti katsotaan eduksi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.