Kirvesmiehiä reissutöihin Ruotsiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Kirvesmiehiä reissutöihin Ruotsiin 

Nyt olisi tiedossa pidemmäksi aikaa reissutöitä Pohjois-Ruotsin Kiirunaan. Työt on muotti-, raudoitus- ja betonointitöitä. Töitä on tiedossa alkuun puolen vuoden verran ja työt alkavat viikolla 48. Viikkotyöaika 48 h/vko, työpäivät ma-to. Työsuhde tehdään ruotsalaisen yhtiön kanssa. 

Etsimme työtehtävään omatoimisia ja ammattinsa osaavia tolkun tekijöitä. Arvostamme positiivista asennetta, tekevää luonnetta ja reissutyöhön soveltuvaa elämäntilannetta. Majoitus on Kiirunassa yhteismajoituksissa, joten reissumieltä saa olla jo lähtiessä repussa mukana. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen lisäksi ruotsin- tai englannin kielen perus osaaminen. Tekijöiltä edellytämme normaalin kansalaisen menneisyyttä, kaikista työntekijöistä tehdään suppea turvaselvitys johtuen työkohteesta.

Jos työpaikka kiinnostaa, niin ole meihin pikaisesti yhteydessä. Kaikkia käytännön asioita me ei vielä tarkalleen tiedetä, mutta selvitellään sitä mukaa, kun kysymyksiä tulee. Hakijoita haastatellaan jo hakuajalla ja paikkoja täytetään ja sovitaan sitä mukaa, kun sopivia sopivia tekijöitä löytyy. Meille voit laittaa hakemusta hakulomakkeen kautta tai vaikka soitella, jos se tuntuu mukavammalle. Yhteystiedot löytyy tarkemmin ilmoituksen alta. Ilmoitteleppa myös palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Ruotsi, Kiiruna

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattitaitoa ja työhaluja
-Matkustusvalmiutta
-Ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa
-Työmiehen rukkasia
-Hyvää fyysistä kuntoa 
-Positiivista asennetta

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä, haku on nopeaa ja vaivatonta. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Tartu siis luuriin ja pirauta Johanna Keski-Petäjä 050 359 2999 tai Jouni Palosaari 0400 904 349 tai laita sähköpostia johanna@varvaamo.fi tai jouni.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 15.11.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien suorarekrytointien ja henkilöstövuokrauksen parissa. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Meidät palkittiin vuonna 2019 rekrytoinnin edelläkävijänä (Oikotie Työpaikkojen Rekrytoinnin parhaat). Olemme saaneet Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin vuosina 2019 ja 2020. Tiesitkö, että suurin osa kauttamme palkatuista henkilöistä työllistyy piilotyöpaikkoihin, joita emme ilmoita julkisesti. Mikäli tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, niin kysy meiltä piilotyöpaikoista, kerromme mielellämme lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394031
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Oulun Seutu