Kirvesmiehiä kesälle 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme kesäsesongille kirvesmiehiä sekä uudis- että saneeraustyömaille Jyväskylän seudulle.

Työnkuvaus:

Työkohteet ja niiden kestot riippuvat aina asiakkaasta ja heidän tarpeestaan. Työnkuvat pitävät sisällään erilaisia kirvesmiehen töitä niiden aloitusvaiheesta työn viimeistelyyn saakka. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi runkovaiheen töitä, muottitöitä, ikkuna- ja oviasennuksia sekä sisävaiheen viimeistelytöitä eri materiaaleja käyttäen. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30.

Jätä meille tietosi, millaista työtä juuri sinä haet ja osaat tehdä, näin saamme oikean työntekijän oikeaan paikkaan!

Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, koulutuksen tai työkokemuksen kautta saatua ammattitaitoa ja oma-aloitteista työskentelykykyä. 

Tarjoamme työntekijälle palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvaatteet ja suojavarusteet ja verkostoitumismahdollisuudet alan yritysten kanssa. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. 

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Laita hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse. Voit myös soittaa meille. Kerrothan hakiessasi mitä työvaiheita ja tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Lisätietoja:

HR-konsultti Linda Pölkki

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

ja

HR-koordinaattori Laura Saarela

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot