(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmiehen apulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Jyväskylään ja lähiseuduille rakennustyöntekijöitä kirvesmiehen avuksi. Tehtäviisi kuuluu monipuoliset työtehtävät asiakasyritystemme työmailla kirvesmiesten apuna.

Työntekijältä edellytetään 18-vuoden ikää, sekä työturvallisuuskorttia. Lisätietoja työturvallisuuskortista saat osoitteesta: www.työturvallisuuskortti.fi. Lisäksi toivomme, että olet ahkera, luotettava ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei pelkää fyysistä työtä. Kaikki kokemus rakennusalalta sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Hyvällä asenteella pärjää pitkälle!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden kanssa sekä päästä kartuttamaan rakennusalan osaamista monipuolisten työtehtävien parissa. 

Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7.00-15.30. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi