(Poistunut julkaisusta)

Kirvesammattilaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsitkö käytännönläheistä työtä? Haluatko antaa panoksesi laadukkaaseen rakentamiseen?

Haemme KIRVESAMMATTILAISIA asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

Toivomme, että sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta alalta ja pärjäät työssä itsenäisesti. Kuitenkin ehdottomasti tärkeintä meille on oikea asenne! Oikealla asenteella tarkoitamme innokkuutta oppia, motivaatiota, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tässä työssä pääset tekemään mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kehittämään osaamistasi. Bonuksena saat mukavat työkaverit.

Onko tässä uusi työpaikkasi? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi