(Poistunut julkaisusta)

KIRPPUTORITYÖNTEKIJÄN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Iisalmen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

KIRPPUTORITYÖNTEKIJÄN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI
Iisalmen seurakunnassa on haettavana kirpputorityöntekijän määräaikainen toimi ajalle 1.3. - 31.12.2020. Kirpputorityöntekijän tehtävänä on vastata Iisalmen seurakunnan LähetysKirpun toiminnasta sekä toimia Iisalmen seurakunnan ruoka-avun työntekijänä. Iisalmen yhteinen ruoka-apu toimii yhtenä päivänä viikossa. Tehtävänä on suunnitella, kehittää, ohjata ja tehdä kirpputori- ja ruoka-aputyötä yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Kirpputorityöntekijä kuuluu diakonia- ja lähetystyön tiimiin. Tarkempi tehtävänkuvaus ja työjako tehdään valitun kanssa töiden alkaessa.
Iisalmen seurakunta kuuluu Ylä-Savon seurakuntayhtymään. On mahdollista, että yhtymärakenteen selvitystyön tuloksena työ muuttuu toistaiseksi jatkuvaksi. Kirpputorityöntekijän tehtäväkokonaisuudella on tarkoitus selvittää ja kehittää vapaaehtoistyötä ja yli työalarajat ylittävää työtä Iisalmen seurakunnassa. Eduksi katsotaan kokemus vapaaehtoisten kanssa toimisesta sekä vahvat vuorovaikutustaidot.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (24.1.2017) diakonian viranhaltijan, nuorisotyön viranhaltijan mukainen tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Valitun tulee esittää KL 6:33 §:n mukainen rikostaustaote. Toimi täytetään ehdollisena ja vaali vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Viran vaativuusryhmä on 502 ja viran peruspalkka on 2345,76 €/kk, lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Hakemukset tulee lähettää Kirkko HR:n kautta. Hakuaika päättyy 24.1.2020 klo 16.00. Virka täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antaa johtava diakoniaviranhaltija Anne Pulkka, p. 044-7335 223 ja anne.pulkka@evl.fi ja vs. kirkkoherra Juha Antikainen, p. 044-7335 200 ja juha.p.antikainen@evl.fi.